09122345678---09331155451

ویزای کانادا

    تکمیل مدارک مطابق با استانداردهای روز مورد پذیرش سفارت کانادا انجام واریزی سفارت جهت انجام انگشت نگاری(در صورت درخواست مسافر) پیک آپ ویزا: ارسال پاسپورت به سفارت جهت لیبل شدن ویزا و بازگرداندن آن به مسافرین (با پرداخت هزینه قابل انجام است)
مدارک مورد نیاز
    پاسپورت
        اصل پاسپورت امضا شده، با توجه به اینکه سفارت کانادا مدت اعتبار ویزا را مطابق با میزان اعتبار پاسپورت صادر میکند، جهت صدور ویزای 5 ساله چنانچه اعتبار پاسپورت شما کم میباشد میتوانید پس از دریافت پاسخ مثبت ویزا و قبل از ارسال پاسپورت برای لیبل شدن ویزا نسبت به تعویض پاسپورت اقدام نمایید.
        تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
            جهت اقدام برای ویزای کانادا داشتن حداقل یک ویزا از کشورهای معتبر مورد اشاره، با مهر ورود و خروج طی سه سال گذشته، الزامی است
    عکس (2 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
    مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
        پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
        وکلا: پروانه وکالت
        کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
        سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
        مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
        مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
        مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
        دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
        معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
        نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
        برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
        برای خانومهای متاهل که به تنهایی و بدون همسرشان قصد سفر دارند
        شناسنامه (تمامی صفحات)
        کارت پایان خدمت
        کارت ملی
        سند ازدواج
مدارک شغلی:
        بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی (تمام سوابق) که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
        سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
        اجازه خروج
    اسناد مالی (بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
        گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
        گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
    پیش پرداخت (تمام مبلغ در زمان ثبت نام)

نویسنده : مدیر سایت
شنبه 30 تیر 1397
    
بازدید: 155
    
زبان : فارسی
    
با سحرنامه همراه باشین و به دور دنیا سفر کنید

نظرات

با سحرنامه همراه باشین و به دور دنیا سفر کنید